Black Bet´s Game Boy

 

 

 1.10-31.10.2009

1.9-30.9.2009  Ampumaradan aluella käydään....siellä hyvät mahdollisuudet saad juosta isolla alueella, tietty edellytyksellä että ei ole ampujia....Kivääriradalla kun Pepen irti päästi ja antoi komennon niin johan alkoi maa tömistä....ja vauhti on kyllä oikein kiitettävää Pepellä...pieni pelko aina hiipii takaraivoon kun Pepe juoksee kohti, että meneekö ohi vai tuleeko jaloille..Hilpeyttä ja ihmetystäkin herätti kuinka noinkin iso ja suhteellisen painava koira juoksee pehmeää ja korkeaa hiekkavallia ylös, se oli näkemisen arvoinen asia. Ensi kuussa varmaan pitää vielä tehdä uinti reissu, että saa kesä pölyt pestyä merivedessä ennen oikein pakkasten tuloa.

 1.8- 31.8.2009 Uinti hommat sen kuin jatkuu...välillä käyty ampumaradan kentillä ja maastossa juoksemassa ja purkamassa suunnatonta energiaa...ja sitähän riittää. Välillä on matkassa ollut Leevi kaveri ja meno on ollut sen mukaista. Pian alkaa lomat olla taakse jäänyttä ja alkaa arki ja yksin olot taas kotona...jää nähtäväksi joko pahan teot ovat loppuneet vai keksitäänkö jotain mukavia yllätyksi kotiin palaavalle kotiväelle, toivottavasti ei. Loppu kuukauden aikana ei ilmennyt pahan tekoa pienestä epäilyksestä huolimatta.

 1.7- 31.7.2009 Uinti hommia jatkettu....ja täysi työ pidellä poikaa kun veden näkee. Vedessä peuhaaminen on mieleen ja sieltä noutaminen sekä hyppiessä räiskyvän veden pisaroiden kiinni ottaminen. Pihassa pysyminen alkaa onnistumaan ihan kiitettävästi mutta vaatii jatkuvaa silmällä pitoa ainakin vielä, ja tuo uskomaton nenä....nenä kohti yläilmoja ja armoton haistelu ja lähtö hajuja kohden ja tietty silloin iskee valikoiva kuulo. Uima-altaan laiton jälkeen aluksi oli ongelmia saada pidettyä Pepe aisoiss, että ei hyppää altaaseen jota se ei olisi kestänyt. Lasten ollessa altaassa armoton vahtiminen ja heti jos jompi kumpi meni veden alle meinasi Pepe hypätä aidan yli altaaseen, lopulta oivalsi että ei ole hätää ja istui lasten pöydällä tarkkailemassa tilannetta. 

 1.6- 30.6.2009 Kuukaudet menee kovalla vauhdilla...uimassa on käyty moneen kertaan ja aina se on yhtä mieluisaa ja pois lähtö yhtä kamalaa. Omassa pihassa irtioloa on harjoiteltu aina kun siihen on ollut mahdollisuus, ettei naapurien puolella ole ollut mitään houkutteita, ja kyllä se alkaa ajan kanssa sujumaan. Pepen mieli paikka on terassa johonka pääsee kulkemaan mielensä mukaan, uuden tähystys paikan Pepe valitsi lasten pöydästä jonka päällä on mainio istua ja katsella tontin tapahtumia ja naapurien tekemisiä. Kaksi vuotta tuli sitten Pepellä täyteen ja tietty niitä lahjojakin tuli.. puruluita. Pepessä huomaa muutoksia jotka tulee aivan niinkuin napista kääntäen ja tietty mukavia yllätyksiä aina tuollaiset muutokset isäntäväelle.

1.5.- 31.5.2009 No niin, uima kausi avattu, Pepe pääsi kauan kaivatulle uinti reissulle vappuna, ja niitä reissuja on käyty tekemässä tilaisuuden tullessa. Noutoa dammylla kokeiltiin vedestä ja innolla säntäsi veteen hakemaan dammyn ja toi sen rantaan vaikka ei olla harjoiteltu noutoja sen ihmeemmin, kyllä sinne vereen on syntymässä tullut sitä jotain...ja eipä Pepe hätkähtänyt eikä ollut moksiskaan, vaikka loikan jälkeen veteen tekikin sukelluksen. Tuntuu olevan tuo vedessä peuhaaminen mieli puuhaa.

 1.4.- 30.4.2009 Lumet sulaa ja alkaa se iki ihana kura kausi, jatkuva mahan alustan putsausta ulko reissun jälkeen, mont kertaa askarrusta herättää, että kuinka Pepe jalkojansa vispaa kun on mahan alusta niin lahjakkaan kurainen ja märkä ??? Piakkoin alkaa sitten odotettu uima kausi.

1.3.- 31.3.2009  Sama meno jatkuu ja hyvin on mennyt edelleen, lumi hanget ovat mielenkiintoisia paikkoja tonkina, työntää päätä lumen alle ja kiva viilentää ja puhdistaa turkkia lumihangessa pyörimällä. 

1.2- 28.2.2009 Peuhkaaminen kamujen kanssa jatkuu aina kuin vaan on mahdollisuus ja onneksi on kamut saman kokoisia meno kun on välillä aika raisua ja vauhdikasta. Pepen uusin tuttavuus on saksanpaimen koira Niko joka on tällä hetkellä n.8kk ikäinen samoin kuin Leevi. Niko on Pepeä hieman korkeampi jo tässä vaiheessa mutta Pepellä massa vielä puolellaan, ja paini otteita kokeillaan aina tavatessa, sulassa suvussa painit käydään. Leevin vierailu Pepen "reviirille" sujui mallikkaasti ei ollut murinan murinaa vaikka Leevi samalle kupille juomaan änkesi, sulassa sovussa pojat iltaa vietti, väsyn yllättäessä sitten maattiin ja nukuttiin takapuolet yhdessä.

1.1- 31.1.2009 Nyt taitaa olla pahan teot taakse jäänyttä aikaa, tietty jotain pientä jäynää silloin tällöin kun mahdollisuus tulee. Käytös on parantunut huomattavasti iän karttuessa ja muutenkin on poika muuttunut oikein mahtavaan suuntaan. Metsällä käyntiä on jatkettu kun vaan on ollut mahdollisuus ja samoin kamujen kanssa riehumista Aatun ja kultaisennoutaja Leevin kanssa, mikä sen mukavampaa kun saa kirmata vapaana..ja kun on alkanut se luokse tulo sujumaan aika kiitettävästi ja on alkanut itsekin luottamaan enemmän Pepeen.

1.12-31.12.2008  Tasaantumista havaittavissa Pepen käytöksessä, ja tietty on alkanut jo jonkin aikaa sitten nuo tytöt kiinnostamaan. Välillä ärsyttää tuo Pepen hajuaisti, mutta on sen perusteilla eletty monta tosi hauskaa hetkeäkin. Aatu kaverin kanssa pitkästä aikaa pääsi peuhaamaan ja aikasta rajun näköistä menoa kun kaksi isoa mustaa mennä koheltaa. Jouluun Pepe otti varas lähdön kun sai vihiä lahjapaketista joka oli Aatulta kulkeutunut meille, ei auttanut kun antaa ottaa omansa ja niin löytyi aattonakin omat paketit kuusen alta. Uuden vuoden paukuttelut ei tuottanut nytkään minkäänlaisia ongelmia, eipä Pepe paljoa perustanut eikä kiinnostanut paukuttelu.

1.11-30.11.2008  Tämä kuukausi meni ilman mitään sen suurempia kommelluksia ja vahinkoja, taitaa alkaa järki voittamaan pahanteot ( pienta kiusan tekoa kyllä välillä ilmenee). Päivisin yksin olot näyttävät kuluvan omalla petipaikalla. Mieleen tulee pakostaankin Jopen tupla persoona mies...välillä ollaan ja kuljetaan kuin malli kirjasta ja seuraavalla kerralla mennäänkin kaiken unohtaneena. Kaiken kaikkiaan antoisaa on ollut tämä syksyn aika, ja Pepe kun jaksaa aina yllättää uusilla asioilla ja kun ei muista että sille olisi sellaisia edes opetettu.

1.10-31-10.2008  Metsällä käyntiä on jatkettu ja meno maistuu Pepelle. Hauska tilanne kun kaveri Aatu oli kanssa paikalla ja kaverukset katosi näkymättömiin niin Aatun isäntä Jaakko vihelsi kaksi kertaa pillillä niin kuinkas sattuikaan..Pepe sieltä tuli kuin ohjus Aatun jäädessä vielä haistelemaan metsän satoa, siinä oltiin hiukka ällikällä ja ihmeissään että kuinkas "pojat" tuli tuossa järjestyksessä. Sateen jälkeen samoilla paikoilla kun oltiin niin johan Pepe löysi joka ikisen lätäkön ja telmi kuin pikku lapset ja kasteli itsensä. Metsässä kun oltiin niin ihmettelimme kun Pepe lähti kulkemaan suoria linjoja pitkin metsää ja pysähtyi lopuksi, syy selvisi, siellä oli jokunen päivä aikaisemmin pitetty jäljestämisharjoitus ja vedetty veri jälkiä, siihenkin tuntuisi olevan taipumusta. Paukku arkuutta ei ole jonka tuolla alueella saa hyvin testattua. Nyt ilmennyt pientä maton tuhoomis viettiä. Seinäjoen näyttely jäi väliin tällä kertaa, pakko panostaa harjoitukseen ennen seuraavaa näyttelyä.

 1.9-30.9.2008  Pepen kanssa alettiin käymään läheisellä ampumaradalla jossa on mainiota metsikköä ja siellä uskalsi Pepen päästää irti juoksentelemaan, ja kyllä tuntui nauttiman kun sai irti kirmata pitkin ryteikköä. Ensin itsellä luottavus luoksetuloa kohtaan oli suuri kysymysmerkki, mutta se osoittautui turhaksi, Pepe tuli oikein hyvin kutsusta tekemään käännöksen ja taas mentiin..muutaman kerran kaveri Aatu oli myös paikalla ja "veljeksillä" oli meno sen mukaista. Kuukausi meni oikein hyvin. Ja jos joku vielä väittää että koirat ei katso tv:tä niin ovat väärässä, todisteet galleria 2. Vielä jos Pepe olisi ottanut kyseisestä ohjelmasta mallia.

 

1.8.-31.8.2008  Kuukausi mennä vilisti, uimassa Pepeä käytettiin moneen otteeseen ja kyllä uiminen tuntuu sille maistuvan, noutaminen vedestä onnistuu ihan hyvin vaikka sitä ei olekaan sille opettanut. Noudon palauttaminen tällä hetkellä on sitä sun tätä mutta eiköhän sekin alkaa luonnistumaan. Maalahdessa kävimme näyttelyssä, arvostelut olivat hyvät, mutta samaan asiaan taas törmättiin se iänikuinen kehä käytös..meillä kun erimielisyyksiä suunnasta ja vauhdista..ennen kehään menoa tuntui olevan kaikki hyvin ja jopa odotus oli korkealla, mutta kun kehään astui niin jopa Pepe muuttui yhteistyö katosi kuin napista kääntäen ja Pepellä oli paniikki päästä kehästä ulos. Kuun puolivälissä väki takaisin kouluun ja töihin, tuhojen suhteen loppukuu mennyt oikein hyvin.

 1.7-31.7.2008 Taas yksi kuukausi mennä vilisti, tuhoja ei ole ilmaantunut lieko osa syy, että väki kotosalla...ja nyt tuntuu, että alkaa pojalle tulla järjen hiventä ja välillä jopa tottelee...uimassa käyty ja tuntuu olevan Pepen lempi puuhaa kun ei malta tulla vedestä pois ja kun pois lähdön aika koittaa niin pitää vielä yrittää kerran käydä kastelemassa itsensä. Dammia Pepe hakee hienosti vedestä ja tuo kyllä rantaan, mutta ei aivan sinne mihinkä pitäisi, mutta eiköhän sekin aikanaan. Ja sitten tietysti lenkillä ojat suuressa suosiossa, Pepe keksii kyllä keinot ja osaa tosi näppärästi harhauttaa remmin pitäjää ja toiminta on sen verran nopeaa että ei oikein tahdo ehtiä reagoimaan ennen kuin molskahtaa...

1.6 - 30.6.2008 Kuukaudet mennä vilistää ja Pepen mitat alkaa olla miehen mitoissa ja virtaa piisaa aivan riittämiin. Tuhoamis vimma on kyllä huomattavasti laantunut mutta ei loppunut kokonaan, onneksi ei mitään "järkyttävää" tuhoa ole aikaan saanut ja toivotaan että ei nyt enää hirveitä remontteja tarvitse asian tiimoilta tehdä. tuhottu eteinen kun on nyt rempattu katosta lattiaan. Vaasan näyttely meni vähän niinkuin meni, jokin mysteeri iski Pepeen kun kehän puolelle meni, yhteistyö katosi ja Pepe teki oman pään mukaan, ja kun tuomari lähelle tuli niin tuntui Pepe pelkäävän sitä, ei aikaisemmin ole käyttäytynyt ketään ihmistä kohtaan tuolla tavalla, päin vastoin on menemässä aina ihmisten luokse, mystinen tapaus, no ehkä sitten ensi kerralla paremmalla onnella. Uimassa Pepeä on käytetty muutamaan otteeseen ja vesi pelosta ei ole tietoakaan, malttaa odottaa kyllä lupaa veteen menoon ja sitten molskahtaa. Ensimmäinen vuosi tuli täyteen ja piti sitä hiukka juhlistaa (galleriassa kuvia). Pepelle sattui pieni haaveri, silmän alle raapaisi jokin pienen haavan, jonka äitee hoiti kuntoon eikä siihen mitään pahempaa tullut, onneksi. Nyt odotellaan mitä seuraava kuukausi tuo tullessaan.

 

1.5- 31.5.2008  Kuukausi mennä kolisti ilman mitään suurempia tuhon poikasia, taitaa ikä tehdä tehtävänsä ja välillä tuntuu että alkaisi tulla sitä järkeäkin, vaikka välillä kuulo tosi valikoiva. Pihassa irti pito ei oikein vielä onnistu ilman karkailuja naapurin puolelle ja tas tulee esille se valikoiva kuulo, vaikka takaisin huutaa niin vauhti vaan kiihtyy, mutta kyllä sekin vielä jonain päivänä onnistuu....Pepe tuntuu olevan oikea vesipeto, ei arkaillut ollenkaan kun veden ääreen pääsi, luvan kun sai niin sellaisella loikalla veteen että oksat pois ja hyvin uinti kierros sujui ja oli kuin pahaiset kakarat kun pois piti tulla, ei kun uudelleen vaan veteen...Terassilla loikoilu on Pepen mieleen kuin saa kulkea sisältä ulos, ja vahtii sieltä käsin mitä lapset puuhaa. Tuohon tottelevaisuus puoleen vielä, että tuntuu Pepe tottelevan paremmin emäntää kuin isäntää, taitaa poika tehdä isännälle kiusaa...Pepen ilmeet kertoo aika paljon.....

1.4- 30.4.2008 Alkukuukauden aikana ei mitään mainittavia pahantekoja jos ei lasketa lomamatkan aikana tuli järsittyä äiteen yhdet kengät (eipä muistu mieleen monennetko kengät oli) kun Pepen hoitajalta unohtui pikku eteisen ovi auki niin Pepe tietty käytti tilaisuuden hyväksi, muuten oli mennyt ihan hyvin, ja voi sitä riemua kun aamuyöllä kotiin tulimme. ei oikein tiennyt kuinka olisi ollut. Vihdoin sitten sekin ihme koettiin, että esteet (60cm korkeat) jotka ovat päivä aikaan keittiön ja olohuoneen suojelimiseen niin se on sitten ylitettykun piti päästä katsomaan ikkunasta ulos sillä seurauksella, että äiteen kaksi kukkapurkkia palasiksi lattialle, ja ylitys tapahtuu hienosti, ei hyppäämällä vaan ensin etujalat reunalle ja sitten takajalka reunalle ja eikun yli. Ne kovat veto halut lenkeillä väheni totaalisesti kun hommattiin se kuonon ympäri tulevalle panta, ei tarvinnut kuin kerran sen kanssa olos mennä ja se kulku oli näkemisen arvoista, Pepe yritti pantaa pois kuonon ympäriltä ja teki muutaman kuperkeikan siinä yhteydessä, mutta nyt ulkona käynti on monin verroin mukavampaa. Ensimmäisessä näyttelyssä tuli käytyä harjoitus mielessä ja hakemassa jälleen sitä kokemusta pitkän ajan jälkeen, Pepe sai tosi hyvät arvostelut, mutta kehä käyttäytymistä pitää tosiaan harjoitella ennen seuraavaa koitosta.

 1.3-31.3.2008  Kuukausi alkanut ihan hyvin, mitään mainittavaa "pahan tekoa" ei ole nyt tapahtunut mutta yksi mielenkiintoinen harrastus on tullut tuo lintujen bongaus ikkunasta tiiraillen ja  jotain on kyllä opittukin nimittäin puruluun heittely, siitä tullut Pepelle uusi harrastus ja heittää vielä luuta käskystä..luun lentorata kun ei ole oikein hirveän tarkka, niin saattaa heiton jälkeen löytyä telkkari tasolta, sohvalta, pöydältä jne...mutta mitään ei ole vielä tähän mennessä mennyt rikki heittojen seurauksena, toivottavasti ei menekkään, kyllä sen verran vauhdikkaasti luu suusta lähtee ja ei mikään ihme kun on niska kuin härällä. Pepen uusi tempaus oli yksi aamu kun koitettiin nukkua hiukka pitempään niin Pepe otti ja veti verhoa sivuun, niin että valoa tulvi huoneeseen sen verran paljon että eipä enää nukuttanut, ja seuraavana aamuna klo 7:n aikaan Pepe oli jalko päässä lattialla ja alkoi vetämään peittoa pois meidän päältä aivan kuin yhdessä mainoksessa.. Yksi ihmetyksen kohde on pesuhuoneen viemäri joka herättää uteliaisuutta, mitä lie ääniä sieltä kuuluvan kun pitää päätä käännellä ja ihmetellä, hyvä ettei pää käänny ympäri kuin pöllöllä. Kuukausi alkaa kääntyä lopuilleen ja saas nähdä kuinka Pepe reagoi kun ollaan lomamatkalle lähdössä ja Pepelle tulee hoitajat siksi aikaa kun poissa olemme.

1.2- 29.2.2008  Kuukausi aika lailla viime kuun toisintoa. "Pahanteko" ei onneksi enää niin mittavaa, mutta aina jotain pientä kuitenkin...liekö johtuvan siitä, että alkaa loppua "pahan teko" kohteet ja toivon mukaan alkaa sitä järkeä tulla päähän. Jouduimme poistamaan sen itse kyhätyn korihyllyn jota Pepe oli kaltoin kohdellut aivan turvallisuus syistä, koska eipä ollut niin vankka kiinnitys seinään ettei Pepe olisi saanut sitä irti tai vedettyä vinoon ja tietty se puu silppu jota siitä lähti. Hyvä asia mikä on Pepessä ilmennyt on se, että ei ainakaan kutsumattomia pääse taloon huomaamatta, sen verran on vahdin "vikaa" pojassa on, että ilmoittaa jos jokin pihapiirissä liikehtii ja on ääni sen mukainen, että ei viitsisi kokeilla onneaan jos ei tiedä minkälainen kaveri sisäpuolella olisi vastassa. Pepe ilmoitettiin ensimmäiseen näyttelyyn joka on Vaasassa huhtikuun loppu puolella, Pepen kaveri Aatukin on tulossa samaiseen näyttelyyn, nähtäväksi jää mitä "veljekset" siellä keksivät jos toisensa näkevät...nyt sitten alkaa opettelu kehä käyttäytymisen suhteen kun on paljon muita koiria paikalla, mutta eiköhän siihen löydetä jonkinlainen konsti...makupalat ja ruoka tuntuu toimivan opettelussa oikein hyvin. Nyt sitten kohti uutta kuukautta ja uusia metkuja..

1.1 - 31.1.2008 Alkaneen vuoden alku sujui oikein mainiosti. 9.1 Ruokatunnilla sai kokea lievää järkytystä, Pepe oli " askarrellut " eteisen muovimaton kimpussa ja tällä kertaa tuho oli huikaisevaa n. 4 neliötä, enää ei tullut mieleenkään paikata tuhoa, vaan hiukka siistiä reunoja.Onneksi alla oli ihan käyttö kelpoinen ja siisti matto. Pari päivää meni hienosti, sitten Pepe taas löysi maton sauman ja jatkoi siitä " töitänsä " käytävän osalta. Mielessä käväisi, että pitänee ilmoittaa Pepe Tarketille ja mattomiehille maton repijäksi. Taitaa olla mörkö vaihe menossa, kun pitää ovella haukkua ja olla niin polleeta poikaa. 21-23.1 Pepellä juhlapäivät, väkeä kotona ei tarvinnut olla yksin, "äiteen" perässä kulkenut koko ajan kuin perävaunu. 24.1 Pepellä työt jatkuu..klo 8.00-11.00 välisenä aikana poika innostui taas katsomaan mitähän mahtaa löytyä vanhan maton alta ( se siitä siististä vanhasta matosta) ja löytyihän sieltä oikein siisti betoni tasoite, mahtaakohan olla seuraava urakka betoni raudoituksen tarkastus. Ilta kierroksella Pepestä ilmeni vahtikoiran piirteitä, pollea poika kun haukkui ja hyökkäili kohti lasten tekemää lumiukkoa. 27.1 Pepen lenkki kulki Aatu kaverin luokse, ensimmäistä kertaa Pepe kulki tosi hienosti vetämättä ja jälkeen jäädessä tuli kutsuttaessa, onkohan valikoiva kuulo kenties häipymässä, toivon mukaan. 28-29.1 Pepe järjesti yllätykset, ei ollut tehnyt mitään tuhon poikasia töissä ollessamme.

 

1.12 -31.12.2007 Pepe kasvanut hyvin ja painoa alkaa olla aivan kiitettävästi samoin voimaa on jo kuin pienessä kylässä, miehen mitta alkaa olla jo lähellä. Pientä kiinnostusta havaittavissa muovimattoa kohtaan ja ilmenee maton kuopimisena. Ensimmäinen joulu oli antoisa lahjojen suhteen, puruluita oli jostain kumman syystä muutama paketeissa ja kova oli mielenkiinto kun sai itse avata omat paketit, avaaminen sujui kuin vanhalta tekijältä. 26.12 se viimein tapahtui, muovimatto koki kovia, onneksi pieneltä alueelta, siinä sitten leikkailtiin ja liimailtiin mattoa kuntoon. 29.12. taas tuli hiukan paikattavaa ( onneksi samaa mattoa varastossa ). 31.12 Pepe mukana Vaasassa katsomassa ilotulitusta, Pepe ei ollut moksiskaan rakettien paukkeesta, ei tuntunut häiritsevän ollenkaan, eniten hämmennystä aiheutti varmaankin se että yöllä lähdettiin autolla liikkeelle. 

1.11 - 30.11.2007 Hyvin on mennyt ja kasku tasaisen varmaa js ruoka senkuin maistuu. Laudasta itse rakentama korihylly saanut kärsiä hampaiden kokeilusta päivä aikaan kun väki poissa kotoa, ei muuta mainittavaa tuhoa ole vielä tullut. Viihdykkeina maitopurkkeja joihinka voi purkaa repimis intoa.

1.10 - 31.10.2007 Samanlainen meno jatkuu.....2.10 ensimmäinen uinti, taas kävi niin, että mitä isot edellä niin sitä pienet perässä, kiitos siitä Aatulle kun näytti esimerkkiä kuinka veteen hypätään.  17.10. tehoste rokotukset, ja ei löytynyt sirua tälläkään kertaa, vaikka koko koira käytiin läpi. Pepe oli kasvanut tasaisen varmasti ja ei ihme kun ruoka kelpaa.. 25.10. eläinlääkäriltä silmätipat kun silmä alkoi punoittamaan, Pepe antoi laittaa silmätipat ilman vastustelua homma meni kuin vanhalta tekijältä.

1.9.2007- 30.9.2007 Nyt sitten Pepe joutui jäämään yksin kotia kun väki töissä ja koulussa. Keittiön ja olohuoneen ovien eteen laitettiin lastulevy esteet.  Kaikkea viihdykettä keksittiin, maitopurkeja joihinka piilotettiin napuja ja muita leluja joihinka laitettiin napuja ajankuluksi, ja aivan hyvin lähti homma eteenpäin. Muutaman kerran oli pissat lattialla kun ruokatunnille tulimme kotia. Kuun loppu puolella ei enää ollut pissa yllätyksiä odottamassa, elikkä Pepestä oli tullut sisäsiisti. 12.9 ensimmäiset rokotukset ja kaikki oli kunnossa, ainut että tunnistesirua ei löytynyt. 21.9 Pepe teki sähköhommia, oli purrut levysoittimen, kasettidekin, lattiatuulettimen sekä lampun johdot poikki, onneksi ei ollut yhdessäkään virta päällä. Muutaman päivän päästä seuraava yllätys, Pepe oli päässyt lasten huoneeseen ja siellä oli saanut pahvilaatikko ja kaksi pleikkarin ohjainta kyytiä, ja arvata saattaa..johdot poikki.

1.8 - 31.8.2007  Ensimmäinen yö meni tosi hienosti ja rauhallisesti, yöllä oli liikehdintä sellaista, että äkkiä pihalle ja Pepe pisulle. Tätä jatkui elokuun loppuun ja sen jälkeen Pepe pärjäsi aamuun saakka eikä tarvinnut siivota pisuja lattialta ja yksi ainut kakka tänä aikana pääsi sisälle, kun olimme hiukka liian hitaita. Elokuun puolessa välissä Pepe sai ensimmäisen kaverin, Aatun 2,5v musta lapukka ja ei ollut Pepen riemulla ja leikkimisellä rajaa ja Aatu osasi kyllä " käsitellä " pentua. Aatu onkin varmaan opettanut ja Pepe tietysti ottanut oppeja Aatulta, ainakin nouto hommissa, mitä isot edellä niin sitä pienemmät perässä.

4.8.2007.  Suuntasimme auton nokan uudelleen kohti Hankasalmea, ilma oli aurinkoinen ja tosi lämmin. Perillä aitauksessa odotti villi lauma pentuja ja löytyihän se meidän Pepe muiden joukosta "merkattuna". Hyvät kahvit juotuamme ja "muodollisuudet" hoidettuamme pakkauduimme takaisin autoon ja kotimatka kohti Laihiaa alkoi. Matka meni tosi hienosti, välillä pidimme pienet tauot, että Pepe sai tehdä tarpeensa. Matkan aikana ei ollut mitään ongelmia ja " vahinkoja " ei liioin Pepelle sattunut koko matkan aikana. Kotona olimme hyvissä ajoin, että Pepe sai tutustua uuteen kotiinsa ja pihapiiriin. 

14.7.2007  Suuntasimme auton nokan kohti Hankasalmea Pietiläisten luokse katsomaan ja valitsemaan pentua. Pennun valinta ei tuottanut hirveitä ongelmia, jo aikaisemmin puhelimessa Kirstille annettujen vinkkien perusteilla päädyimme samaan pentuun jota Kirsti oli pitänyt " silmällä " meitä ajatellen. Tästä alkoi pitkältä tuntuva odotus.