Black Bet´s Game Boy

 Näyttelyt

 

 

Maalahti 9.8.2008 tuomari Kjell Svensson Ruotsi

 Pepen arvostelu:  Hyvän tyyppinen, raskas ja järeätekoinen hyvän kokoinen juniori uros. Järeätekoinen pää mutta lyhyehkö kuono. Liian raskaat huulet. Löysää kaula nahkaa. Vahva kaula. Riittävän kulmautunut etuosa. Hyvä rintakehä. Pehmeä selkä, jyrkkä viiva. Hyvin kulmautunut takaosa. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu raskaasti ja tasapainottomasti.

Taas tultiin siihen kehässä kulkemiseen...yhteistyö päättyi kun piti kehää kiertää, oltiin Pepen kanssa erimieltä kulku suunnasta..Pepe kun halusi pois kehästä muun perheen pariin...Ennen kehään menoa Pepe oli tosi rauhallinen ja kaikki tuntui olevan ok, mutta se harjoitus...niin eiköhän se sitten...toivon mukaan.

Vaasa 7.6.2008 Erikoisnäyttely  tuomari Caron Morton Iso-Britania

 Pepelle seuraavanlainen arvostelun. JUN 4

Musta uros noin vuoden ikäinen. Hyvin voimakas pää, mutta hyvin hauska ja herttainen. Hänellä on hyvin ojentuva kaula, mutta hänen vahva rinnus on hyvin suora. Hänellä on kunnollinen luusto ja lihakset. Hän on hyvin hermostunut ja ei pysy asetusliikkeissä. Hänen tulisi hyödyntää kehä harjoitusta, tämän kautta rakentaa hänen itseluottamusta. Tämän kautta arvostelu paranisi.

 Eipä oikein tiedä mikä Pepeen iski kehään mennessä, jokin sitä tuntui "pelottavan", tuomarin lähestyessä häntä laski alas ja ei ollut ollenkaan kiinnostunut mistään.

Ohi kulkenut näyttelyssä olija kehui Pepen päätä oikein nätiksi.

 

Vaasa 24.4.2008 KV tuomari Siv Sandö Norja

Pepe sai seuraavanlaisen arvioinnin ensimmäisessä näyttelyssään:

Oikein hyvän tyyppinen. Urokselle hyvätekoinen pää sekä mainio ilme. Kulmien toivoisi olevan paremmat niin edessä kuin takana. Hiukan putoava viiva. Voimakas tekoinen kroppa ikäisekseen. Oikein hyvä rinta. Eloisuuden ja tempperamentin takia vaikea arvostella hänen liikkeitään.

Tuomarin kertomaa: Koiran "eväät" riittävät vaikka mihinkä, kehä harjoitusta lisää ja takaisin näyttelyihin....